De ondernemer

De ondernemer achter Budgetbeheer Midden Nederland is Gabriëlle van Dijk-Bennink.

Mijn lijfspreuk is: “als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”, dit werkt door in alles wat ik doe. Naast mijn interesse in geldzaken, heeft dit mij in 2012 aangezet tot het opzetten van mijn eigen onderneming. Mijn missie is om vanuit mijn eigen bevindingen en gedrevenheid iets te betekenen voor mijn naasten op het gebied van financieel beheer en zorg.

In 2012 ben ik door het Landelijk Kwaliteitsbureau van de Rechtbanken erkend als professioneel bewindvoerder en tegenwoordig ook als mentor en curator. In deze hoedanigheid moet ik voldoen aan strenge kwaliteitseisen opgesteld door de Rijksoverheid, welke jaarlijks opnieuw getoetst worden door een onafhankelijke accountant middels een audit.

Daarnaast ben ik sinds april 2014 Kiwa-gecertificeerd schuldhulpverlener conform de NEN 8048 norm. Door deze combinatie ben ik gerechtigd het minnelijke traject (MNSP) uit te voeren, maar ook om vervolgens het wettelijke traject (WSNP) te verzorgen wanneer het minnelijk traject wordt afgewezen.

Mijn kernwaarden zijn: eerlijk & betrouwbaar, doorzetter, veel verantwoordelijkheidsgevoel, omdenker, empatisch.
Ik werk vanuit een christelijke levensvisie. Dit betekend dat ik graag meedenk in Bijbels verantwoorde beslissingen, maar daarentegen ook de ander vrij laat in zijn of haar eigen keuzes binnen de mogelijkheden in het dossier.

Met ondernemende groet,

Gabriëlle van Dijk-Bennink